KIT DIGITAL

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d'Espanya, que té com a objetiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avenç significatiu al nivell de maduresa digital amb l'ajuda del fons Europeus “Next Generation EU” dins del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència.

Si compleixes amb les condicions establertes a les bases de la convocatòria de l'ajut del Kit Digital, podràs disposar d'un bo digital que et permetrà accedir a les solucions de digitalització.

L'import màxim està detalla a la següent taula i dependrà de la mida de la teva empresa:

Segment I

  12.000€  

 • Entre 10 i menys de 50 treballadors
 • Lloc Web i presència a Internet
 • Gestió de processos
 • Gestió de clients
 • Comerç electrònic

Segment II

6.000€ 
 

 • Entre 3 i menys de 10 treballadors
 • Lloc Web i presència a Internet
 • Gestió de processos
 • Gestió de clients
 • Comerç electrònic

Segment III

2.000€ 
 

 • Entre 1 i menys de 3 treballadors
 • Lloc Web i presència a Internet
 • Gestió de processos
 • Gestió de clients
 • Comerç electrònic

A qui va dirigit?


El kit de transformació digital està dirigit a empreses de qualsevol mida i/o sector, ja que la digitalització és una tendència generalitzada que afecta totes les empreses, independentment del seu sector o ubicació geogràfica. Moltes empreses han adoptat solucions digitals per millorar la seva eficiència, connectar amb els clients i adaptar-se als canvis del mercat.

En resum, el kit de transformació digital és una eina útil per a qualsevol empresa que vulgui modernitzar la seva infraestructura tecnològica i millorar la seva eficiència i competitivitat en un entorn cada vegada més digital i competitiu.

Pots descarregar-te: Bases reguladores de la concessió d'ajudes per a la digitalització

Com aconseguir el kit digital?


 1. Registreu-vos a la pàgina web de  Accelerapyme  

 2. Completeu el test de diagnosi digital  

 3. Consulteu les solucions disponibles  que posa a la seva disposició el programa kit digital

 4. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i ens ocuparem de la resta

Lloc Web i presència a Internet


 

Odoo 

Odoo inclou una aplicació de creació de pàgines web anomenada "Website Builder".  És una eina molt completa i fàcil d'utilitzar que ens permet crear pàgines web professionals i atractives

A partir de 2000€Word Press

WordPress és l'editor de pàgines Web per excel·lència. Amb mils de plugins disponibles per poder personalitzar la vostra pàgina web per aconseguir el resultat desitjat.

A partir de 1400€

Gestió de Processos


 

Odoo

Odoo és un dels millors programes de gestió ERP a nivell mundial. La seva funcionalitat modular, permet adaptar el programar a qualsevol necessitat plantejada pel client.

A partir de 2000€

 

Dolibarr

Dolibarr és un senzill, però potent programari de gestió ERP ideal per a petites empreses que volen accelerar els processos de la seva empresa, amb una corba d'aprenentatge baixa.

A partir de 800€

Gestió de Clients


 

Odoo 

Els mòduls de CRM estan pensats per no perdre cap oportunitat de venda i poder oferir al client la necessitat real que necessita. Totalment integrat amb el sistema de vendes.

A partir de 2000€

  

Nextcloud

Nextcloud és un potent gestor de fitxers al núvol que incorpora infinitat de funcions que ens permeten fer un seguiment de clients: Correu electrònic, calendari, esquemes, agenda, etc...

A partir de 1500€

Comerç Electrònic


 

Odoo

Odoo disposa d'un potent mòdul web que permet construir una botiga online. El gran avantatge d'aquest programari és que la botiga queda 100% integrada amb el sistema de facturació i comptabilitat de la pròpia empresa, sense tenir que tornar a entrar les vendes o fer cares integracions.

A partir de 2000€

 

Woocommerce

Woocomerce és una extensió de WordPress que permet construir una botiga on-line sobre la pàgina web existent de l'empresa. Es un dels productes més utilitzats avui en dia per muntar botigues on-line i tenir una fàcil integració amb altres plugins de WordPress.

A partir de 1500€