Dolibarr

Dolibarr és un programari de gestió empresarial de codi obert i gratuït que s'utilitza per a administrar i organitzar diferents àrees d'una empresa, com ara vendes, compres, facturació, inventari, projectes i recursos humans. Està dissenyat per ser utilitzat per petites i mitjanes empreses i es pot personalitzar segons les necessitats de cada organització.

Dolibarr també ofereix una gran quantitat d'extensions i complements que permeten ampliar les seves funcionalitats i personalitzar-lo encara més per satisfer les necessitats específiques d'una empresa.

Ideal per autònoms i microempreses

La facilitat d'ús de Dolibarr, la seva gran adaptació a tecnologies mòbils i el seu disseny modular que permet activar només les àrees necessàries, el fan ideal per a autònoms amb necessitats de mobilitat i microempreses que prioritzen la eficiència en les tasques administratives i la simplicitat dels processos.

Això és tradueix en una gran simplificació administrativa, sobretot en empreses que no disposen de personal administratiu específic i deleguen les tasques comptables a tercers.

Modular

Dolibarr és un programari modular que ens permet activar i desactivar els mòduls segons les nostres necessitats: Pressupostos, Facturació, Rebuts i Pagaments, Comptabilitat, TPV, Compres, etc...

Apart cada mòdul també és altament configurable, permetent així una parametrització adient a la empresa que estem configurant.

Al ser Open Source, també permet en cas de necessitat, la construcció de mòduls propis.

Avantatges

    Codi Obert:  Dolibarr és un programari de codi obert,  el que significa que es pot accedir al codi font i modificar-lo. Això també vol dir que no es requereixen grans inversions en llicències.

    Fàcil d'utilitzar: Dolibarr té una interfície intuïtiva i amigable que facilita la seva instal·lació i ús. Disposa de una corba d'aprenentartge molt baixa.

    Modular i personalitzable: Dolibarr ofereix una gran varietat de mòduls i extensions que permeten personalitzar el programari per adaptar-lo a les necessitats específiques de cada empresa.