Odoo

Odoo és un programari de gestió empresarial que inclou mòduls per a diferents àmbits d'activitat, com ara comptabilitat, gestió de vendes, màrqueting, producció, recursos humans, etc. Així doncs, es pot utilitzar per a organitzar i automatitzar diverses tasques relacionades amb la gestió d'una empresa, amb l'objectiu de fer-la més eficient i efectiva. A més, Odoo és un programari en núvol, el que significa que es pot accedir a ell des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. 

Una navalla suïssa

Odoo és una solució de gestió empresarial molt flexible que es pot adaptar a qualsevol tipus d'empresa, independentment de la seva mida. Això es deu a la seva estructura basada en mòduls, que permet activar o desactivar diferents funcionalitats segons les necessitats de cada empresa. Així doncs, tant si tens una empresa petita com si tens una gran corporació, pots utilitzar Odoo per a organitzar i automatitzar les tasques de gestió de la teva empresa. 

Importa les teves dades

Odoo ofereix diferents eines per a facilitar la importació de dades d'altres programes de gestió empresarial. Això pot ser molt útil si estàs canviant de programari o si vols integrar dades de diferents fonts en un sol lloc.

A Batista10, a part de la instal·lació i configuració de Odoo, també fem la importació de les teves dades de l'antic programari. 

Avantatges

    Flexibilitat: Odoo és un programari molt flexible, ja que està dividit en mòduls que es poden activar o desactivar segons les necessitats de cada empresa.

    Usabilitat: Odoo està dissenyat per a ser fàcil d'utilitzar, tant per a usuaris novells com per a usuaris experimentats. No requereix una gran curva d'aprenentatge.

    Integració: Odoo és un programari molt integrat, ja que inclou mòduls per a diferents àmbits d'activitat (comptabilitat, gestió de vendes, màrqueting, producció, recursos humans, etc.).